Eén geïntegreerde oplossing

Beschikbaarheid, flexibiliteit en branchegerichtheid zijn de uitgangspunten voor de ontwikkeling van AllSolutions QX2 als bedrijfsbreed informatiesysteem. Met als doelstelling dat u online over volledig geïntegreerde softwaremodules beschikt, ter ondersteuning en sturing van uw dagelijkse werkzaamheden.


AllSolutions QX2 biedt modules voor ondermeer de volgende functionaliteit:AllSolutions QX2 is in verschillende brancheoplossingen beschikbaar: zakelijke dienstverlening, verenigingsorganisaties en onderwijsorganisaties. Elke brancheoplossing haakt in op de specifieke werkwijze, waardoor maatwerk niet of nauwelijks aan de orde is en u snel en probleemloos uw efficiencyvoordelen kunt realiseren.

Meer weten over de functionaliteiten van AllSolutions QX2? Hiernaast vindt u een uitgebreid aanbod aan additionele documentatie. Alle PDF's kunnen direct worden gedownload, zodat u snel een informatiepakket kunt samenstellen dat in uw situatie relevant is.

Interesse?
Mocht u toelichting wensen op de documentatie, neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0348 430110 of mail naar sales@allsolutions.nl