Intra- en extranet

Naast de andere functionaliteit biedt AllSolutions QX2 een geïntegreerde oplossing voor het efficiënt en kosteneffectief beheren van uw website, intranet en extranet. Zo kunt u al uw interne en externe relaties eenvoudig en snel persoonlijk bedienen. Een verhoogde interactie dus met uw relaties! De vormgeving en de content regelt u zelf vanuit één intuïtief onderhoudssysteem. De voordelen van deze functionaliteit:


 • U kunt iedere doelgroep bedienen
  U wilt uw prospects, klanten, medewerkers, leveranciers, apart bedienen? Geen probleem. U richt voor iedere doelgroep een specifiek informatieplatform in en koppelt u aan iedere zone de juiste autorisaties.
 • Centraal gebruikersbeheer
  U heeft in feite één website, dus ook één plek voor uw gebruikersbeheer. Dat is efficiënt, effectief en overzichtelijk.
 • WYSIWYG (What You See Is What You Get)
  Iedereen kan pagina's bewerken. U navigeert eenvoudig naar de pagina die u wilt aanpassen en bewerkt u deze als een Microsoft Word-document. Nieuwslinks, banners en beeldmateriaal vormen geen probleem.
 • Look & feel in uw huisstijl
  Een website is het visitekaartje van uw organisatie: het is mogelijk om het intra- en extranet volgens uw huisstijlrichtlijnen in te richten.
 • Webbased
  U bezoekt een congres in New York en wilt uw medewerkers op de hoogte stellen van de vorderingen? Het intra- en extranet is webbased en u plaatst zo waar ook ter wereld, snel en eenvoudig alle informatie op uw intranet.
 • Integratie met administratie
  Het intra- en extranet is volledig geïntegreerd met alle andere functionaliteiten van AllSolutions QX2. U kunt dus moeiteloos interessante informatie van uw backoffice-database publiceren op uw intranet, extranet of website.
 • Poort tot uw administratie
  De integratie met intra- en extranet stelt u in staat om uw relaties - gecontroleerd - toegang te geven tot uw administratie. Zij kunnen altijd en overal bijvoorbeeld projectstatussen, voorraden of facturen raadplegen.
 • Het Content Management Systeem
  Integraal onderdeel van het intra- en extranet vormt het Content Management Systeem (CMS), waarmee u zelf de diverse zones van de site inhoudelijk kunt onderhouden.