Aanvullende functionaliteit


AllSolutions QX2 bevat bovendien extra modules waarmee u uw bedrijfsprocessen op integrale wijze kunt ondersteunen:
 
 • HRM
  Met de module HRM beschikt u over uitgebreide personeelskaarten. Naast basisgegevens kunnen ook details worden vastgelegd over bijvoorbeeld opleidingen, cursussen, ervaringen, interesses, verstrekkingen en gezondheid. Medewerkers kunnen hun aanvragen voor verlof op elk moment zelf invoeren; thuis, onderweg of op het werk. De verantwoordelijk manager krijgt automatisch bericht en kan vervolgens zijn fiat geven. Hierna wordt het verlof direct doorgevoerd in de planning.
 • Logistiek
  De module Logistiek kan worden ingezet als volwaardig ERP-systeem. De module voorziet in alle functionaliteit voor optimale ondersteuning van uw verkoopafdeling met onder meer verkoopstaffels, korting- en prijsafspraken en gekoppelde inkopen. Aan de inkoopkant van het logistieke spectrum biedt de module eveneens een uitstekende ondersteuning. Prijsvergelijkingen, bestelprocedures en nog veel meer: AllSolutions QX2 biedt u alle handvatten en rapportagetools voor een degelijk inkoopbeleid. 
 • Documentmanagement
  U wilt al uw documenten gedigitaliseerd en in een mum van tijd terug kunnen vinden? Dat kan met de Document Management functionaliteit van AllSolutions QX2, dat is geïntegreerd met alle bestaande webbased modules. Zo kunt u uw documenten op iedere plek en op ieder moment benaderen.
 • Managementrapportages en BI
  AllSolutions QX2 kent uitgebreide mogelijkheden voor managementrapportages en Business Intelligence (BI): van eenvoudige één op één-overzichten in Microsoft Excel tot grafische weergaves in de vorm van dashboards, taartdiagrammen en grafieken. U kunt de rapportages zowel eenmalig als periodiek laten genereren. Met behulp van vooraf gedefinieerde Key Performance Indicators (KPI's) en alerts heeft u altijd & overal inzicht in de bedrijfsprestaties en beschikt u te allen tijde over de actuele status van bijvoorbeeld uw projecten. De database is verder uitermate geschikt voor het verder toepassen van business intelligence en data-analyse.