De voordelen voor u

Een gesprekspartner die uw markt en organisatie kent

AllSolutions werkt met een vast team consultants dat de PSA-/PSO-markt (Professional Services Automation en Professional Services Organisations) van binnenuit kent en alert reageert op de ontwikkelingen binnen de branche.

Alle bedrijfsprocessen in één integraal systeem

AllSolutions QX2 dekt alle kritieke bedrijfsprocessen binnen de organisatie af en vormt daarmee een optimale integratie van functionaliteiten. Uw projectadministratie is bijvoorbeeld gekoppeld aan capaciteits- en planningsfunctionaliteit, een gebruiksvriendelijke module voor urenregistratie en modules voor CRM en financieel management. Dat maakt de dagelijkse praktijk inzichtelijk, eenvoudig en meer winstgevend.

Uw workflow is volledig geautomatiseerd

Vanaf het eerste contactmoment tot en met opdracht en projectevaluatie; het pakket kent een sterk geautomatiseerde workflow. Via zogenaamde (e-mail)alerts worden betrokkenen automatisch ingelicht wanneer er wordt afgeweken van voorgedefinieerde KPI's. Dit gedurende alle projectstadia, zodat projecten op ieder moment tijdig kunnen worden bijgestuurd.

Altijd en overal toegang tot uw gegevens

Omdat AllSolutions QX2 volledig webbased is, heeft u op ieder moment en op elke willekeurige locatie via het internet inzage in projectstatussen, de beschikbaarheid van medewerkers, de planning enzovoorts. Bovendien is het relatief eenvoudig om ook derden, zoals klanten, en toeleveranciers toegang te geven tot uw systeem. Uiteraard 100 procent beveiligd.

Implementatie met erkende methodieken

Een implementatie van AllSolutions QX2 - inhouse of op basis van SaaS - verloopt via bewezen professionele methodieken (PRINCE2) en kan worden opgevolgd door een Service Level Agreement. De beschikbaarheid van uw omgeving is gegarandeerd en u kunt altijd rekenen op onze professionele helpdesk.