Kernfunctionaliteit

AllSolutions QX2 is een geïntegreerd, webbased bedrijfssysteem met functionaliteit voor:

 • Projectmanagement
  De module Projecten biedt u altijd en overal inzicht in de projectmatige processen. Projecten kunnen zeer gedetailleerd en naar uw wensen worden geregistreerd. U kunt het rendement van projecten op de voet volgen, volgens gestelde tarieven, normen en planningen. Hierdoor kunt u tijdig bijsturen op basis van actuele gegevens.
 • Capaciteitsplanning
  Met de module Capaciteitsplanning kunt u uw resources te allen tijde zo efficiënt mogelijk inplannen op de juiste activiteiten. U weet wie geschikt en beschikbaar is. 
 • Urenregistratie
  Met de module Urenregistratie weet u precies wie, wat en wanneer doet. Via automatische alerts wordt u gewaarschuwd wanneer het vooraf afgesproken urenbudget dreigt te worden overschreden. U kunt zowel op directe als indirecte activiteiten boeken. Uw medewerkers kunnen waar en wanneer ze maar willen uren en onkosten registreren: op kantoor, bij de klant, thuis en onderweg.
 • Financiële administratie
  AllSolutions QX2 is een volwaardig financieel administratief systeem met functionaliteit voor onder meer: offertebeheer, verplichtingenadministratie, automatische betalingen, BTW-rapportages, telebankieren, liquiditeitsprognoses, automatische betalingen en aanmaningen. De daaraan gekoppelde grafische managementrapportages geven u altijd en overal inzicht in de financiële status van uw projecten en uw organisatie. 
 • CRM
  Ken uw klant en zorg voor een gezonde, blijvende relatie. Dat kan perfect met de module CRM die helemaal is afgestemd op de eisen van commercieel en waardetoevoegend relatiemanagement.
 • Intra-en extranet
  AllSolutions QX2 is een geïntegreerde oplossing voor het efficiënt en kosteneffectief beheren van uw website, intranet en extranet. Zo kunt u al uw interne en externe relaties eenvoudig en snel persoonlijk bedienen. Een verhoogde interactie dus met uw relaties! De vormgeving en de content regelt u zelf vanuit één intuïtief onderhoudssysteem. U kunt dus moeiteloos interessante informatie van uw backoffice-database publiceren op uw intranet, extranet of website.